Mandje

Leeg mandje


Winkel


Registreren
Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden

* Verplichte velden
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestigen
E-mail
E-mail bevestigen

Lente

Beltane's Bloeme
Prijs: 9,35 €
beltane_bloeme18

Dit lieflijke meisje is gemaakt van zachte merinowol. Bloeme heeft prachtig gekapte haren en een versierd jasje aan. Haar prinsessentasje maakt het geheel af. Bloeme is ca 14 cm hoog.

Bekijken


Beltane Dwarrel Dames
Prijs: 4,40 €
beltane_dwarrel_dames_a

De bloesems hangen aan de bomen en de jaarlijkse kleurexplosie is losgebarsten. Deze vrolijke dames fleuren elk hoekje op met hun exotische kleuren. Het pakket bevat materiaal om er 4 te maken.

Bekijken


Paasfamilie Ostara
Prijs: 8,35 €
2

Paasfamilie Ostara is een gedetailleerd pakket met materiaal voor het hele gezin. Dit gezellige gezin staat op het punt om van de eerste lentedag te gaan genieten.

Bekijken


Paulina Paasei
Prijs: 10,50 €
paulina paasei klein

Paulina is een prachtige paasdame met een eivormige rok van dikke strengen pastelpaars en okergele wol. Ze is ruim 23 cm groot. Een aanwinst voor iedere paastafel.

Bekijken


PuppyPeuter Puck
Prijs: 9,35 €
puck3

Deze schattige peuter is gek op haar hondje. Ze gaat hem regelmatig buiten uitlaten wanneer de lentezon schijnt. Puck heeft een rok van zachte merinowol. Puck is ongeveer 14 cm hoog.

Bekijken


't Boerinneke
Prijs: 8,35 €
72

't Boerinneke is een gedetailleerd pakket met materiaal voor het hele boerentafereeltje. Erg leuk voor de paas- en lentetafel, maar eigenlijk kan het het hele jaar op de seizoenstafel blijven staan.

Bekijken


Hazelijntjes
Prijs: 4,95 €
12

Deze vrolijke hazelijntjes brengen je direct het paasgevoel. Op hun fleurige jurkjes staan drie lentetafereeltjes afgebeeld. Het pakket bevat materiaal om er 3 te maken. Leuk voor de paastak.

Bekijken


Bloesemboom
Prijs: 8,35 €
bloesemboomvilt1

Deze lieflijke bloesemboom wordt gemaakt van zachte merino lontwol. In de boom hangen 5 bloesembloemetjes. Leuk pakket voor de lentetafel.

Bekijken


Bloemenkind Boterbloem
Prijs: 6,10 €
pbb

Dit snoezige bloemenkind met boterbloem brengt de lente in huis. Het kleine rupsje is eenvoudig te maken Ze is ca 9 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Madeliefje
Prijs: 6,10 €
pbm

Het liefste bloemetje van allemaal: het madeliefje. Een vlindertje rust even uit op een stengel van de bloem, genietend van de lentezon. Ze is ca 9 cm groot.

Bekijken


Page 1 of 3
Copyright ©Nanaya - Terug naar boven - Sitemap