Mandje

Leeg mandje


Winkel


Registreren
Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden

* Verplichte velden
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestigen
E-mail
E-mail bevestigen

Pippilotta

Bloemenkind Boterbloem
Prijs: 6,10 €
pbb

Dit snoezige bloemenkind met boterbloem brengt de lente in huis. Het kleine rupsje is eenvoudig te maken Ze is ca 9 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Madeliefje
Prijs: 6,10 €
pbm

Het liefste bloemetje van allemaal: het madeliefje. Een vlindertje rust even uit op een stengel van de bloem, genietend van de lentezon. Ze is ca 9 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Ereprijs
Prijs: 6,10 €
pbe

Een allerliefst klein bloemetje dat iedere lentetafel opfleurt. Op de blaadjes kruipen kleine lieveheersbeestjes. Ze is ca 9 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Klaver
Prijs: 6,10 €
pbk

Zo’n eenvoudig bloemetje, maar zo mooi. De bij komt al op de geurige klaverbloemen af. Dit bloemenkind is ca 9 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Speenkruid
Prijs: 6,10 €
pbs

Net na de winter kleurt het Speenkruid de aarde al mooi geel. Het schattige slakje zit tevreden op een blad. Dit bloemenkind is ca 9 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Perzikkruid
Prijs: 6,10 €
pbp

Perzikkruid is een klein bloemetje dat toch echt het bekijken waard is. Op haar hand zit een libelle. Perzikkruid is ca 9 cm hoog.

Bekijken


Moeder Aarde
Prijs: 9,45 €
pma

Deze mooie Moeder Aarde is klaar voor de lente. Om zich te weren tegen de laatste winterkou draagt ze een dekentje bij zich. Ze is 17 cm hoog.

Bekijken


Wortelkinderen
Prijs: 6,10 €
pwrk

Deze twee wortelkinderen staan prachtig bij Moeder Aarde. Ze zijn gemaakt van naaldvilt en fresco vilt. Ze zijn 7 cm groot.

Bekijken


Bloemenkind Grasklokje
Prijs: 6,10 €
pbg

Gras kent iedereen wel, maar wist je ook dat sommige grassen prachtig bloeien? Dit grasklokje is zeker de moeite waard om eens beter te bekijken. De kleine mieren krioelen over haar lijfje en...

Bekijken


Rozenbottel
Prijs: 9,45 €
prb

Deze rozenbottelvader heeft een kindje bij de hand en aan de steel die hij draagt zitten twee bottelbaby´s. Leuk tafereeltje voor de herfsttafel! Het totaal is ca 20 cm groot.

Bekijken


Page 1 of 2
Copyright ©Nanaya - Terug naar boven - Sitemap