Mandje

Leeg mandje


Winkel


Registreren
Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden

* Verplichte velden
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestigen
E-mail
E-mail bevestigenMaterialen

Voor de pakketjes van Atelier Nanaya gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het vilt is 100% natuurlijk en de lontwol is van een zeer zachte kwaliteit waardoor deze makkelijker en mooier te verwerken is. De lontwol bestel ik via Kleiendraad en is van Australische afkomst. Op hun website kun je meer lezen over hun speciale selectie van de wol. Naast de strengen lontwol kun je in de pakketjes pijpenragers, sprookjesvilt, linten, kralen, edelsteentjes, pailletten en wolballen tegenkomen. Ook zit in de meeste pakketen materiaal voor het maken van een hoofdje.  Wanneer er zelf gevild moet worden, bevat het pakket ook een medium viltnaald.

Hoewel sommige pakketjes misschien wat bewerkelijk zijn, zijn ze allemaal tevens geschikt voor beginners door de heldere uitleg.

Bij diverse pakketjes wordt gebruik gemaakt van natvilten. Dit is een techniek waarbij je van (merino)wol zelf lappen vilt door middel van warm sop en wrijving. Op deze manier kun je zelf je vilt samenstellen en is iedere lap dus uniek. Voor natvilten heb je zelf nog groene zeep (driehoek) nodig om sop van te maken, schoonmaakazijn en bubbelplastic.

 

 

 

Copyright ©Nanaya - Terug naar boven - Sitemap