Mandje

Leeg mandje


Winkel


Registreren
Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthouden

* Verplichte velden
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestigen
E-mail
E-mail bevestigenAlgemene voorwaarden Atelier Nanaya
Geldig vanaf 01-03-2012

Atelier Nanaya probeert om deze algemene voorwaarden zo helder mogelijk te verwoorden, zodat er geen moeilijke of onbegrijpelijke taal in staat. Heb je vragen of zijn zaken onduidelijk, dan kun je altijd een mail sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Algemeen:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Atelier Nanaya. Lees de voorwaarden goed door voordat je een bestelling plaatst. Bij het plaatsen van een bestelling gaan we ervan uit dat je de voorwaarden gelezen en goedgekeurd hebt.

Bestelling:
Bestellingen kunnen gedaan worden via de webwinkel http://atelier.nanaya.nl. Het is daarnaast ook mogelijk om via de mail een bestelling door te geven. Door het plaatsen van een bestelling wordt een koopovereenkomst volgens het Nederlands recht aangegaan.

Levering:
De levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Bestellingen worden doorgaans binnen 5 werkdagen verzonden. Mochten producten onverhoopt niet op tijd te leveren zijn, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een bericht.
Nalevering gebeurt altijd in overleg. Bestellingen worden met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan zo snel mogelijk contact op via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Verzendkosten:
Wanneer je bestelt via Atelier Nanaya proberen we altijd de producten via enveloppen te versturen om kosten te sparen. De producten worden verzonden via PostNL. De verzendkosten bedragen altijd €2,50. 

Atelier Nanaya rekent geen extra verpakkings- of administratiekosten.

Atelier Nanaya is niet aansprakelijk voor het zoekraken van bestellingen in de post. Het is altijd mogelijk om bestellingen verzekerd te versturen, vermeld dit dan bij de bestelling. Extra kosten komen voor rekening van de klant.

Retourzendingen:
Wanneer producten niet voldoen aan de verwachting, is het mogelijk om deze terug te sturen. Dit moet wel altijd eerst via de mail overlegd worden. Je ontvangt het aankoopbedrag terug wanneer het gekochte artikel in onbeschadigde en originele staat is aangekomen. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor de rekening van de klant. Het is niet mogelijk patroonbladen of werkpakketten te retourneren ivm kopiegevoeligheid.

Betaling:
Alle bestellingen moeten vooraf betaald worden. Dit kan via bankoverschrijving naar rekeningnummer 8324034 tnv IPP van de Langenberg te Tilburg. Graag het ordernummer vermelden. Deze staat altijd in je bevestigingsmail vermeld.

Prijzen:
Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief 19% BTW. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Kleurechtheid:
De kleuren van de getoonde producten proberen we zo goed mogelijk weer te geven. Het is echter mogelijk dat kleuren soms wat afwijken, afhankelijk van de instellingen van je beeldscherm.

Overmacht of problemen:
Atelier Nanaya probeert in alle gevallen zo goed en snel mogelijk bestellingen af te handelen. Mocht er echter iets misgaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact op zodat we tot een oplossing kunnen komen. In geval van overmacht is Atelier Nanaya niet aansprakelijk wanneer eventuele overeenkomsten niet kunnen worden nagekomen. Atelier Nanaya is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan is door verkeerd gebruik van producten.

Copyright ©Nanaya - Terug naar boven - Sitemap